0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Sleep 4 Less XL: compleet wonen en slapen voor een zeer scherpe prijs.

In de webshop van Sleep4Less vindt u een breed aanbod aan meubelen op het gebied van wonen en slapen. Stap binnen in de online showroom en ontdek de zeer scherpe prijzen. Vergeet daarbij niet de outlet met goedkope boxsprings en andere aanbiedingen in de gaten te houden. Ons assortiment omvat:


• Goedkope Bedden, Goedkope Boxsprings en Goedkope Matrassen in veel uitvoeringen, maten en kleuren. 
• Bedtextiel, zoals dekbedden, hoeslakens, overtrekken en spreien van hoge kwaliteit. 
• Voetenbankjes, hockers en nachtkastjes voor op de slaapkamer. 
• Goedkope Banken, Goedkope U Banken,Goedkope Hoekbanken en Luxe Bankstellen in diverse materialen, kleuren en opstellingen; ook de uwe zit ertussen!

Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig en veilig online.

Bezoek ook onze showrooms in Utrecht en Hazerswoude-Rijndijk

Wilt u liever eerst uitproberen hoe een bed ligt of hoe een bank zit? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Waar u ook shopt, in onze online showroom of in Utrecht of Hazerswoude-Rijndijk: u zult verrast worden de lage prijzen en de goede service. Wilt u daar meer over weten? Stel dan gerust uw vraag via het contactformulier op deze site, of bel met 030-2670819(Utrecht) 071-5327413(Hazerswoude-Rijndijk). Wij zijn u graag van dienst.

Woonboulevard Utrecht

Op de meubelboulevard van Utrecht vindt u een showroom van 600 m2 vol bedden, boxsprings, banken en bankstellen. 

Wij, van Sleep4less XL maken luxueus wonen weer betaalbaar, in combinatie met comfortabel en moderne elementen. Ons team van vakmensen is gespecialiseerd in luxueus wonen, stijlen-ontwikkelen en adviseren van onze collectie. Bovenal zijn we gespecialiseerd in het geven van goede, vakkundige en oprechte adviezen. Middels de talloze samples van kleuren en materialen is vrijwel elke combinatie mogelijk en direct te bekijken.

Hazerswoude-Rijndijk

Onze nieuwe vestiging van Sleep4LessXL is gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk (Rijndijk 2H). 
Bij Sleep4less kan je terecht voor de inrichting van jou woning! Het motiveert ons dagelijks om jou te adviseren zodat jij thuis komt op een plek die jij thuis noemt. 

Met 1500 vierkante meters aan showroom kan je je helemaal uitleven en inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Bij ons kan je kilometers showroom af lopen om een goede inzicht te krijgen wat er allemaal te verkrijgen is in meubelland.