0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Boxspring en banken op maat.

Onze boxspring- en matrassenleverancier maakt en levert meubelen speciaal voor u. 

Bij ons kan je terecht voor een boxspring op maat, speciaal custom made voor u. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat een custom bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van de meest innovatieve technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau.

Sleep4less biedt jou de keuze uit diverse matrassen, een hoop verschillende toppers, hoofdborden en heel veel verschillende stoffen en kleuren.

Bijna alle boxsprings en banken uit ons assortiment zijn van een Nederlandse makelaardij. De nieuwste boxsprings in de meest uiteenlopende stijlen, van design, baroque tot aan klassiek, iedereen kan iets vinden in ons uitgebreide assortiment. Zo kunnen wij samen met u een uniek slaapcomfort samen stellen of op zoek naar ultiem zitcomfort.

In onze showrooms kan je zelf de meubelstukken ervaren. Ga er even lekker op zitten of liggen en bekijk zelf of het past bij jou interieur. Laat je goed adviseren in de winkel en vraag wat je wilt weten zodat je precies wat je gaat aanschaffen.

Een boxspring combinatie bestaat uit een (meestal pocketvering- en of combi spring matras) matras die rust op een onderstel dat ook grotendeels uit pocketveren bestaat. Een matras op een matras, het lijkt dubbelop, maar het effect is extra royaal comfort..., bovendien heeft u een zeer ruime keuze van prachtige toppers.

Kiest u voor een verstelbaar systeem, dan zal uw matras daarvoor geschikt moeten zijn, dus soepel mee moeten kunnen bewegen, gelukkig hebben wij keuze genoeg en hebben wij ook soepele matrassen die daar geschikt voor zijn. U weet wat u fijn vind en zoek samen met een van onze experts een goede boxspring uit zodat je jarenlang ervan kunt genieten.

Eindresultaat: subliem comfort, prachtig design. Een gestoffeerde achterwand maakt de moderne boxspring combinatie helemaal af. De boxsprings van diverse Nederlandse leveranciers, hebben zich laten inspireren door de diverse designers, van Eric Kuster tot aan een luxe baroque design, tegen nuchtere Nederlandse prijzen.

En met veel kennis en gevoel samengesteld door vakmensen.