0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Schuifdeurkasten

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

 1. Hoogglans Wit Schuifdeurkast Hoogglans Wit Schuifdeurkast
  Sale

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 148 CM

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 148 CM Een schuifdeurkast is een prioriteits meubel in je slaapkamer, en al helemaal als die schuifdeurkast is ontworpen door het bekende Italiaanse meubelmakers. De Schuifdeurkast Ken is daarom een echte must-have. Deze Hoogglans schuifdeurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is echt perfect afgewerkt.

  Normale prijs: € 999,00

  Incl. Vat € 599,00

 2. Hoogglans Wit met Spiegel Schuifdeurkast Hoogglans Wit met Spiegel Schuifdeurkast
  Sale

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 180 CM

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 180 CM Een schuifdeurkast is een prioriteits meubel in je slaapkamer, en al helemaal als die schuifdeurkast is ontworpen door het bekende Italiaanse meubelmakers. De Schuifdeurkast Ken is daarom een echte must-have. Deze Hoogglans schuifdeurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is echt perfect afgewerkt.

  Normale prijs: € 1.299,00

  Incl. Vat € 699,00

 3. SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 230 CM SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 230 CM
  Sale

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 230 CM

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 230 CM Een schuifdeurkast is een prioriteits meubel in je slaapkamer, en al helemaal als die schuifdeurkast is ontworpen door het bekende Italiaanse meubelmakers. De Schuifdeurkast Ken is daarom een echte must-have. Deze Hoogglans schuifdeurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is echt perfect afgewerkt.

  Normale prijs: € 1.499,00

  Incl. Vat € 799,00

 4. Hoogglans Schuifdeurkast wit met zwart Hoogglans Schuifdeurkast wit met zwart
  Sale

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 263 CM

  SCHUIFDEURKAST KEN HOOGGLANS 263 CM Een schuifdeurkast is een prioriteits meubel in je slaapkamer, en al helemaal als die schuifdeurkast is ontworpen door het bekende Italiaanse meubelmakers. De Schuifdeurkast Ken is daarom een echte must-have. Deze Hoogglans schuifdeurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is echt perfect afgewerkt.

  Normale prijs: € 1.599,00

  Incl. Vat € 899,00

 5. SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 200 CM SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 200 CM
  Sale

  SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 200 CM

  SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 200 CM Een schuifdeurkast is een prioriteits meubel in je slaapkamer, en al helemaal als die schuifdeurkast is ontworpen door het bekende Italiaanse meubelmakers. De Schuifdeurkast Chroom is daarom een echte must-have. Deze Hoogglans schuifdeurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is echt perfect afgewerkt.

  Normale prijs: € 1.099,00

  Incl. Vat € 749,00

 6. SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 240 CM SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 240 CM
  Sale

  SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 240 CM

  SCHUIFDEURKAST CHROOM HOOGGLANS 240 CM Een schuifdeurkast is een prioriteits meubel in je slaapkamer, en al helemaal als die schuifdeurkast is ontworpen door het bekende Italiaanse meubelmakers. De Schuifdeurkast Chroom is daarom een echte must-have. Deze Hoogglans schuifdeurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is echt perfect afgewerkt.

  Normale prijs: € 1.499,00

  Incl. Vat € 899,00

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)