0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Metropolitan Luxury

 
Eric Kuster style meubels zijn momenteel erg gewild. Daarom hebben wij vele meubelstukken in onze collectie genomen die deze luxueuze uitstraling heeft zodat onze klanten hun interieur kunnen inrichten in deze metropolitan luxury stijl. Ken je Eric Kuster niet of herken je zijn naam nog niet? 
 
Kuster lanceerde in 2005 zijn eerste meubelcollectie onder zijn eigen naam. Het betreft met de hand gemaakte luxe meubilair voor de high-end markt. Al snel werd het merk uitgebreid met textiel en een tapijt collectie. Elk ontwerp is een statement met comfort als uitgangspunt. Kuster’s meubels worden gekenmerkt door hun ruime afmetingen en ruime keuze aan hoge kwaliteit materialen. Vandaag de dag is Eric Kuster’s ‘Metropolitan luxury’ uitgegroeid tot een zeer geliefd interieur stijl voor particuliere als de zakelijke markt over de hele wereld met een jetset lifestyle en voorliefde voor kwaliteit. Eric Kuster stijl wordt overal toegepast, van totaal concepten voor (privé) huizen, horeca gelegenheden, hotels, boten, vliegtuigen en kantoren.
 
 
 
De Eric Kuster scene is Metropolitan Luxury: een hotelachtige sfeer met veel luxe. Zijn stijl is heel internationaal, het concept wordt natuurlijk wel overal aangepast aan de locatie. Als je een huis hebt in een land met een zonnig klimaat dan maken we het niet te donker. Ze pakken wel hetzelfde concept op maar dan veel lichter: lichte kleuren en materialen zoals linnen en wat minder glamour. Er wordt subtiel gebruik gemaakt van kleuren door ze niet te gebruiken als basis voor een ruimte, maar juist in de accessoires en decoraties. Tegenwoordig wordt er meer gebruik gemaakt van kleuren, maar in de Eric Kusters inrichtingen zal je nooit vrouwelijke kleuren zien. Pastelkleuren en bloemetjes kom je daarom ook niet tegen. Als kleuraccent wordt er veel gebruik gemaakt van metallic en mooie donkerblauwe en donkerpaarse tinten.
 

Mini luxe

Met zijn lifestyle concept prikkelt Eric Kuster al je zintuigen: van de ogen tot de reukorganen. Geuren zijn een heel belangrijk deel van woonbeleving. Geurkaarsen zijn een soort mini luxe die iedereen zich kan veroorloven, net als een lekkere dikke handdoek of mooi beddengoed. De ingerichte Erik Kusters kamers van zijn klanten hebben daarom ook echt een hotelgevoel. In de badkamer zijn er altijd lekkere zeepjes, geurkaarsen en mooie opgerolde handdoeken. Hiermee creëer je een persoonlijk hotel.

 

 

Stylingtips van Eric Kuster

Eric is in Nederland geen voorstander van witte wanden. “Het licht is heel grijs in Nederland en wanneer je wanden wit zijn, krijg je al snel een grauwige gloed binnen. Je kunt de wanden wel een lichte kleur geven, zolang het maar niet spierwit is.” Verder is Eric van mening dat je statements moet maken in je huis. Denk aan het neerzetten van grote items, ook al heb je een klein huis, bijvoorbeeld een grote pot, een ruime bank of een mooi schilderij. Dit creëert een gevoel van ruimte. “Mensen gaan vaak voor veilig en kiezen dan voor de meest saaie optie, omdat ze anders bang zijn dat ze er op uitgekeken raken. Ik houd niet van trends, een interieur moet wel tijdloos zijn.